Federer a jucat fantastic și l-a învins pe Djokovic în semifinale la Shanghai. Dă piept cu Simon în finală!



011 октября 2014

 

**VIDEO** Federer a jucat fantastic și l-a învins pe Djokovic în semifinale la Shanghai. Dă piept cu Simon în finală!

Roger Federer a evoluat la cel mai înalt nivel în partida din semifinalele de la Shanghai împotriva lui Novak Djokovic. Elvețianul s-a impus în două seturi și s-a calificat în finală.

Liderul mondial a fost de nerecunoscut - nu a reușit să câștige nici măcar o dată pe serviciul lui Federer. Cu un joc exact în game-urile proprii, Roger a făcut câte un break pe set și a închis partida cu un voleu sigur din preajma fileului.

Prin victoria cu 6-4, 6-4, elvețianul a acces în finala de la Shanghai, unde îl va întâlni pe Gilles Simon. Francezul l-a învins în cealaltă semifinală pe Feliciano Lopez, cu 6-2, 7-6.

Succesul de sâmbătă a fost pentru Federer cel cu numărul 19 din totalul de 36 de meciuri jucate împotriva lui Djokovic (19-17).

De menționat că Nole nu mai pierduse în China din 2010 și avea o serie de 28 de victorii la rând pe pământ chinezesc.

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL NEOBIȘNUIT DIN PARTIDA FEDERER - DJOKOVIC

Jucătorul de 33 de ani va juca finala cu numărul 122 din carieră și este la un singur meci distanță de al 81-lea titlu din palmares. Până în prezent, Roger are 22 de trofee ATP Masters 1000, fiind clasat pe locul 2 în acest top, după Rafael Nadal, cu 27.

În finala de duminică dimineața, care va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și pe site-ul digisport.ro, Federer se va duela cu Simon, pe care îl conduce cu 4-2 la capitolul meciuri directe. Francezul și-a adjudecat primele două confruntări, în timp ce fostul lider mondial s-a impus în următoarele 4, ultima în 2013, la Roland Garros, în 5 seturi.

Singurele 3 titluri de Masters Series pe care nu le-a câștigat niciodată Federer sunt Monte Carlo, Roma și Shanghai. La concursul din China, elvețianul a disputat o finală, pierdută în 2010 în fața lui Andy Murray.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑