Lucescu, OUT din UCL: "Nu era o surpriză dacă aveam 2-0 la pauză. În partea a doua am căzut fizic şi psihic"



011 декабря 2013

></p><p><strong>Şahtior Doneţk</strong> a pierdut locul 2 în grupa A din <strong>UEFA Champions League</strong>, după eşecul de pe Old Trafford, 0-1 cu <strong>Manchester United</strong> (<span style=VIDEO AICI). Bayer Leverkusen a învins în deplasarea de la Sociedad (1-0 VIDEO AICI) şi s-a calificat în primăvara UCL, după ce a prins poziţia secundă în grupă.

Trupa lui Mircea Lucescu îşi va continua aventura pe plan extern în Europa League, unde s-a calificat graţie locului 3 ocupat în grupa câştigată de Manchester United.

"Putem spune că au fost două meciuri într-unul. Un meci în prima repriză şi altul diferit după pauză. Cred că nu ar fi fost o surpriză dacă am fi câştigat prima repriză cu 2-0. Am avut ocazii de gol datorită combinaţiilor şi controlului bun al balonului. Am condus jocul în primele 45 de minute. Am cedat în repriza a doua atât fizic, cât şi psihic. Nu am mai fost echipa dinaintea pauzei. În repriza secundă, Manchester United a câştigat multe dueluri la mijlocul terenului şi a interceptat multe mingi.

Din nou trebuie să recunosc marea diferenţă dintre campionatele din Anglia şi Ucraina. Ei joacă astfel de meicuri la fiecare trei zile, în timp ce pentru noi asemenea partide sunt rare. Îi felicit pe cei de la Manchester United şi le doresc suscces în continuare. Vreau să remarc mişcarea adversarilor, în special a lui Rooney, care a făcut un număr incredibil de spinturi de 60-70 de metri, punând presiune pe defensiva noastră", a afirmat Lucescu, informează site-ul oficial al lui Şahtior.

Totuşi, Lucescu rămâne cu consolarea participării în şaisprezecimile Ligii Europa, o "competiţie interesantă" în opinia antrenorului român. "Este o competiţie interesantă, în care s-a investit mult. Cred de asemenea că participă cluburi puternice. Aşa că va fi interesant pentru noi să evoluăm în această competiţie", a spus Lucescu.

Clasamentul final al grupei A: 1. Manchester United - 14 puncte; 2. Bayer Leverkusen - 10 puncte; 3. Şahtior Doneţk - 8 puncte; 4. Real Sociedad - 1 punct.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑