Ronaldo vrea trofee la Real, nu recorduri personale



011 декабря 2013

 

></p><p><strong>Ronaldo, care a devenit marți seară atacantul cu cele mai multe goluri (9) într-o singură ediție de Champions League <a href=(DETALII), a spus că el are un cu totul alt obiectiv.

Real s-a impus la Copenhaga cu 2-0, grație reușitelor lui Modric și a lui Ronaldo. Golul lui CR7 a fost și cel cu numrărul 800 pentru madrilène în Europa.

“Vreau în continuare să marchez goluri. Toate golurile sunt importante pentru ca echipa să câştige, iar această seară a fost una specială, pentru că am stabilit un record. Dar nu mă gândesc la recorduri. Principalul meu obiectiv este să câştig trofee", a declarat Ronaldo, pentru site-ul oficial al clubului său Real Madrid.

Cu acest al nouălea gol, Ronaldo are unul în plus faţă de suedezul Zlatan Ibrahimovic, menajat pentru partida jucată de Paris Saint-Germain cu Benfica Lisabona. Tot opt goluri au marcat şi Ruud van Nistelrooy (în sezonul 2004-2005), Filippo Inzaghi şi Hernan Crespo (ambii în 2002-2003).

Ronaldo a fost foarte aproape de a marca al zecelea gol, dar a ratat un penalty în minutul 89 al meciului de la Copenhaga.

Rezumatul partidei FC Copenhaga - Real Madrid

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑