Napoli - Fiorentina 3-0. Cele două echipe au făcut rocada în clasament



 

**VIDEO** Napoli - Fiorentina 3-0. Cele două echipe au făcut rocada în clasament

Napoli a învins-o cu 3-0 pe Fiorentina în derby-ul etapei cu numărul 30 din Italia. Gazdele au început excelent partida: Mertens a fost aproape să provoace un autogol al lui Basanta, dar s-au opus Neto și bara.

Echipa lui Rafa Benitez a deschis scorul în minutul 23: același Mertens a marcat cu un șut superb! Faza primei reprize a fost reușită de Higuain: argentinianul a expediat o torpilă, dar arbitrii nu au validat golul, chiar dacă mingea a trecut dincolo de linia porții!

Fiorentina putea egala, dar lui Borja Valero i-a lipsit precizia. În partea secundă, Napoli s-a dezlănțuit. După ce Higuain nu a profitat de eroarea lui Savic, gazdele și-au majorat totuși avantajul. În minutul 71, Hamsik a transformat în gol pasa excelentă a lui Callejon.

Fiorentina a mai avut apoi un moment în care putea să revină, dar cadoul lui Andujar nu a fost de ajuns pentru ca Borja Valero să înscrie. În schimb, a mai marcat Napoli, în minutul 89, după o combinație perfectă între Insigne și Callejon, cu spaniolul la finalizare.

Trupa lui Benitez s-a impus cu 3-0, iar acum ambele echipe se gândesc la duelurile de joi din Europa League. Napoli va juca împotriva lui Wolfsburg, iar Fiorentina va înfrunta pe Dinamo Kiev. Ambele partide vor fi în direct la Digi Sport.

Napoli (4-2-3-1): Andujar - Maggio, Albiol, Koulibaly, Strinic - Lopez, Gargano - Callejon, Gabbiadini (Hamsik 63), Mertens (Zuniga 81) - Higuain (Insigne 75)

Antrenor: R. Benitez

Fiorentina (4-3-2-1): Neto - Richards, Savic, Basanta, Pasqual - Kurtic, Badelj (Pizarro 69), Valero - Salah, Vargas (Joaquin 58) - Ilicic (Gomez 46)

Antrenor: V. Montella

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑