Rapid a pierdut amicalul cu FC Voluntari. Pancu a marcat, Emil Dică a părăsit echipa!



Rapid a pierdut amicalul cu FC Voluntari. **Pancu a marcat,** Emil Dică a părăsit echipa!

Rapid a pierdut cu scorul de 2-3 (2-0) partida amicală disputată, vineri, la Centrul de Fotbal Buftea, cu FC Voluntari, formaţie nou-promovată în Liga a II-a. Au marcat pentru Rapid: Al.Coman şi Pancu.

Antrenorul Marian Rada a început partida cu următorul unsprezece: Drăghia - Tânc, Păun, Iacob, M. Stoica - Coman, Negru, Selagea - Pancu, Ciolacu, Martin. Pe parcursul întâlnirii, Marian Rada a rulat tot lotul avut la dispoziţie, precum şi trei jucători străini aflaţi în probe, un brazilian, un uruguayan şi un lituanian.

La meciul de la Buftea a asistat din tribună şi investitorul italian Angelo Massone care urmează negociază preluarea pachetului majoritar de acţiuni de la proprietarul FC Rapid, Adrian Zamfir.

Mijlocaşul Emil Dică a decis să nu mai continue la Rapid. Contractul său expirase la sfârşitul lunii iunie, dar cu toate acestea s-a prezentat la reunire şi s-a antrenat alături de lotul formaţiei giuleştene. Vineri el a avut o discuţie cu administratorul judiciar Cristina Andronache în care i-a comunicat că nu va mai continua şi că doreşte să îşi caute o altă echipă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑