Neuer ia vina asupra sa pentru eșecul cu Polonia



012 октября 2014

 

**VIDEO** Neuer ia vina asupra sa pentru eșecul cu Polonia

Germania a pierdut pentru prima dată în istorie în fața Poloniei, după un meci în care echipa lui Joachim Low nu a marcat niciun gol (VIDEO).

Campioana mondială a cedat surprinzător, dar portarul Manuel Neuer a considerat că este oportun să ia asupra sa vina înfrângerii, după ce a fost învins în prima repriză de la Varșova de lovitura de cap a lui Milik. 

La acea fază din minutul 51, Piszczek a centrat excelent de pe partea dreaptă, iar Arkadiusz Milik s-a înălțat fără marcaj și a reluat cu capul, de lângă un Neuer ieșit neinspirat dintre buturi. După meci, goalkepeerul lui Bayern Munchen a declarat: "Am ieșit curajos din poartă la faza primului gol, dar am făcut-o prea târziu. Probabil că nu trebuia să ies pe centrare, ci să rămân pe linia porții. A fost greșeala mea".

Cu această înfrângere, Germania rămâne pe locul 3 în grupa D, în spatele Poloniei și a Irlandei, care au punctaj maxim după două etape. Același Neuer este convins că nemții vor reveni după acest rezultat dezamăgitor.

"Puteam evita înfrângerea. N-am jucat rău. Dacă am fi marcat primii, probabil că am fi câștigat. Știam totuși că va fi greu la Varșovia", a mai spus Neuer, aflat la cea de-a 55-a lui selecție.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑