Gardoş, ridicat în slăvi după ce a reuşit faza meciului cu Chelsea: "Va fi unul dintre marii jucători ai lumii"



012 декабря 2013

 

></p><p>În ciuda eşecului din ultimul meci al grupei E din <strong>UEFA Champions League</strong>, 0-1 cu <strong>Chelsea</strong> (<span style=VIDEO AICI), Steaua a avut şi momente în care a făcut spectacol pe Stamford Bridge.

Unul dintre ele s-a petrecut în minutul 62 al partidei şi l-a avut ca protagonist pe Florin Gardoş. Fundaşul central al campioanei României a recuperat o minge la marginea careului propriu și a încercat să plece în atac, la fel cum o făcea, în trecut, Vlad Chiricheș.

Primul care l-a întâmpinat pe stoperul roş-albaştrilor a fost brazilianul Willian, pe care Gardoş l-a driblat. Apoi, Hazard a venit la dublaj, însă Gardoş a reuşit să iasă dintre cei doi adversari, în urma unei faze superbe. În cele din urmă, stelistul a fost oprit prin fault de Willian.

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, îi prevede un viitor strălucit stoperului de 25 de ani. "Gardoş se va vinde cu mai mulţi bani ca David Luiz. Va fi unul dintre marii jucători din lume, este un fundaş de prima mână şi un jucător foarte valoros. Orice echipă care joacă în Liga Campionilor se întăreşte, nu îşi vinde valorile. Steaua mai are 4-5 fotbalişti, restul sunt sportivi. Bourceanu şi Tătăruşanu nu trebuie să plece de la Steaua", a spus Dumitru Dragomir.

VIDEO Faza reuşită de Gardoş cu Chelsea:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑