2013, un an reuşit pentru fotbalul moldovenesc. Pavel Cebanu: Am obţinut mai multe victorii



012 декабря 2013

 

Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de fotbal, Pavel Cebanu a făcut totalurile anului 2013. Oficialul a declarat că acesta an a fost unul bun pentru fotbalul autohton, care a adus rezultate frumoase, mai ales de la echipele naţionale.

"Anul acesta a fost mai reuşit, ca cel precedent. Am obţinut mai multe victorii, mai ales echipa naţională. Au fost meciuri bune cu goluri înscrise după faze frumoase. Se vede că naţionala joacă mai bune şi asta ne bucură. Vreau să menţionez şi cluburile noastre care au avut o evoluţie mai bună decât anul trecut în cupele europene. Rezultate bune a obţinut şi echipa de tineret, condusă de Curteian", a declarat Cebanu.

Conform preşedintelui FMF în acest an au dezamăgit selecţionatele de juniori. "Desigur ne-am aşteptat mai mult de la selecţionatele de juniori, dar acolo încă nu se pun obiective de a câştiga. Asta deoarece echipele participă la nişte turnee de lansare, acolo unde jucătorii pot acumula experienţă", a adăugat acesta.

Pavel Cebanu a anunţat şi principalele obiective pentru următorul an. "Aşteptăm tragerea la sorţi din februarie. După asta ne vom propune ca echipa naţională să joace cât mai bine în preliminarii şi să bucure suporterii. Ce ţine de lucru federaţiei, principalul obiectiv este inaugurarea Futsal-Arena", a menţionat preşedintele FMF.

În 2013, naţionala Moldovei a avut o prestaţie bună obţinând trei victorii şi tot atâtea meciuri le-a încheiat la egalitate. Totodată, reprezentativa antrenată de Ion Caras a revenit în primele o sută selecţionate din lume în clasamentul FIFA. Selecţionata de tineret a încheiat anul pe locul doi în grupa preliminară a Campionatului European. Sheriff s-a calificat din nou în grupele Ligi Europei, Dacia a juns până în turul doi preliminar, iar Milsami a jucat chiar turul trei preliminar.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑