Dezamagire pentru Steaua Bucuresti, care a suferit un nou esec in Liga Europa, in fata echipei Dinamo Kiev



012 декабря 2014

Dezamagire din partea campioanei Romaniei. Steaua Bucuresti a suferit un nou esec in Liga Europa, de data aceasta in fata echipei Dinamo Kiev, scor 0 la 2. Ros-albastrii nu au reusit sa treaca de grupe.

 
Steaua, obligata sa castige ultimul meci din faza grupelor, a pus in pericol poarta ucrainenilor in cateva randuri. Ratarile multiple ale stelistilor s-au razbunat pe final. Yarmolenko si Lens au inscris cate un gol si au lasat campioana Romaniei fara primavara europeana. (CARTON 1) Dinamo Kiev a castigat grupa J cu 15 puncte, iar de pe locul secund in play-off s-a calificat Aalborg, cu 9 puncte. Danezii au pierdut aseara partida cu Rio Ave, scor 0 la 2. Totodata, in saisprezecimi a avansat o alta echipa din Ucraina, Dnepr. Aceasta s-a impus cu 1 la 0 in fata formatiei franceze Saint-Etienne. Dnepr a ocupat locul 2 in grupa F, castigata de Inter. Milanezii au scos ieri un egal pe terenul azerilor de la Qarabagh, 0 la 0. 

 

Desi a reusit surpriza si a invins-o pe Everton, cu 1 la 0, Krasnodar a fost eliminata. Gruparea rusa s-a clasat pe locul 3 in grupa H. In acelasi timp, Dinamo Moscova a fost imperiala in grupa E. Aceasta a castigat toate cele 6 meciuri, inclusiv cel de aseara, de pe terenul olandezilor de la PSV, scor 1 la 0. 

 

Dinamo merge in faza eliminatorie de pe primul loc, cu 18 puncte, iar PSV de pe pozitia secunda, cu 8 puncte. Tragerea la sorti a duelurilor din saisprezecimi va avea loc luni. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: steaua bucuresti, Dinamo Kiev, liga europa,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑