Infrangeri pentru Zimbru si Dacia in partidele amicale din cantonament - VIDEO



013 февраля 2016

Infrangeri pentru echipele moldovenesti in partidele amicale din cantonament. Zimbru a cedat in fata unei gruparii din Kazahstan, iar Dacia a fost invinsa de o formatie din Slovacia.

 


Zimbru Chisinau are parte de o intoarcere trista din cantonamentul din Turcia. In ultimul meci de control, zimbrii au pierdut cu 0 la 2, in fata formatiei din Kazahstan, Kairat. Meciul dintre cele doua formatii s-a decis pe final. Ocupanta locului 6 din campionatul Kazahstanului a dat lovitura in minutul 74, atunci cand a deschis scorul. Apoi in minutul 80, kazahii au marcat din nou si au stabilit scorul final.


In cantonamentul din Turcia, Zimbru a jucat alte 2 meciuri, a fost invinsa cu 0 la 1 de  nationala Romaniei si a incheiat la egalitate 1 la 1 partida in fata gruparii Sapovnela din Georgia. Si Dacia Chisinau, una dintre liderele campionatului national, aflata in cantonament in Spania, a pierdut amicalul de astazi cu echipa Zemplin din Slovacia, scor final 2 la 3. La un moment dat, slovacii au condus cu 3 la 0 pe tabela, dar lupii galbeni au reusit sa inscrie in ultimele 15 minute de 2 ori si au mai indulcit din gustul amar al infrangerii. Pe 19 februarie, Dacia are programat un nou amical cu rusii de la Kralia Sovetov Samara.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑