Maria Şarapova rămâne şi în 2014 cea mai bine plătită sportivă din lume



013 августа 2014

 

Maria Şarapova rămâne şi în 2014 cea mai bine plătită sportivă din lume. Rusoaica a reuşit să adune 24,4 milioane de dolari în ultimele 12 luni. Veniturile tenismenei sunt în mare parte din publicitate şi contractele de sponsorizare.

Jucătoarea de tenis din Rusia, Maria Şarapova este cea mai bine plătită sportivă din ultimul an, conform unui top realizat de celebra revistă Forbes. Şarapova, care ocupă locul 6 în clasamentul mondial de tenis, a reuşit să adune 24,4 milioane de euro în ultimele 12 luni.

Cele mai mari venituri, Şarapova le-a obţinut din contractele din publicitate şi contractele de sponsorizare. Este pentru al zecelea an consecutiv când rusoaica este cea mai bine plătită sportivă a anului.

Pe locul doi în clasamentul Forbes se situează la fel o reprezentantă a sportului alb, chinezoaica Na Li, care a încasat în ultimul an 23,6 milioane de dolari, iar pe trei este Serena Williams, cu 22 milioane de dolari.

Din top 10 al celor mai bine plătite sportive din lume mai fac parte încă patru tenismene, Viktoria Azarenka, Caroline Wozniacki, Agnieszka Radwanska şi Ana Ivanovic. În top mai sunt patinatoarea Kim Yu Na, pilotul Danika Patrick şi jucătoarea de golf Paula Krimer.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑