Roș-albaștrii admit: ”Trebuia să vină și un atacant ivorian cu Drissa”. Ce jucători îi mai trebuie Stelei



013 августа 2015

 

**VIDEO** Roș-albaștrii admit: ”Trebuia să vină și un atacant ivorian cu Drissa”. Ce jucători îi mai trebuie Stelei

Deși Becali anunțase transferul a doi jucători ivorieni de la Shirak, din Armenia, un mijlocaș și un atacant, doar primul a ajuns la Steaua: Drissa Diarrassouba, în vârstă de 20 de ani. Mijlocașul a efectuat deja o parte din controalele medicale la Steaua și va semna cu gruparea roș-albastră imediat ce va finaliza aceste teste, potrivit președintelui clubului, Valeriu Argăseală.

Că odată cu Drissa trebuia să sosească și Jean-Jacqeus Boughoui, în vârstă de 23 de ani, a recunoscut-o și Helmuth Duckadam, care a dezvăluit informația în emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

„Era vorba de doi jucători, era și un atacant, pe care l-am văzut pe niște dvd-uri cu domnul Argăseală. Nu știu de ce nu a mai venit. Era un vârf interesant, care marchează multe goluri. Era tot ivorian. Și atunci am înțeles că Rădoi l-a remarcat pe acest băiat care joacă la mijloc. Să vedem, eu nu-l cunosc”, a declarat președintele de imagine al Stelei.

Chiar dacă antrenorul Mirel Rădoi susține că e mulțumit de lotul său din acest moment, Duckadam continuă să creadă că Stelei îi mai trebuie cel puțin doi jucători.

„Rămân la părerea că mai avem nevoie de un fundaș central și de un atacant. Știm ce probleme are Varela, la un moment dat va trebui să facă acea intervenție chirurgicală. Iar în atac, îl ai doar pe Tade”, a mai spus Helmuth Duckadam.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑