Helmuth Duckadam: ”Sânmărtean și Keșeru, evoluții extraordinare, dar Arlauskis ne-a salvat la 1-0!”



013 сентября 2014

 

**VIDEO** Helmuth Duckadam: ”Sânmărtean și Keșeru, evoluții extraordinare, dar Arlauskis ne-a salvat la 1-0!”

Duckadam a fost mulțumit de jocul echipei, măcar trei sferturi din timp, i-a lăudat pe jucători, în special pe Arlaukis, dar a vorbit și despre problemele pe care le întâmpină Steaua din cauza fanilor.

Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a fost mulțumit de victoria pe care Steaua a obținut-o contra celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 3-1 (DETALII AICI și VIDEO).

Steaua - Aalborg se va disputa joi, 18 septembrie, de la ora 22:05, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

”A fost un meci spectaculos, dar și plăcut, unul reușit, ce mai. Până în minutul 65 a fost superb. Am remarcat, pe lângă jocul fantastic al lui Sânmărtean, care a marcat, probabil, golul campionatului, și execuțiile lui Keșeru.

Și Rusescu a intrat bine, a dat dovadă de valoare, e clar că ne va ajuta foarte mult de acum înainte, dar trebuie menționat și Arlauskis, care ne-a salvat la 1-0”, a spus fostul mare portar.

Oficialul din Ghencea a mai spus că Steaua suferă din cauza faptului că nu se poate baza pe suporteri la meciul cu Aalborg.

”Nu va fi plăcut că vom juca fără fani cu Aalborg, era bine să fim încurajați de 30.000 de oameni, dar am greșit și trebuie să plătim”, a conchis Duckadam.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑