La Helsinki vor fi 500 de români în tribune: “Ne pregătim de jumătate de an pentru acest meci!”



013 октября 2014

 

**VIDEO** La Helsinki vor fi 500 de români în tribune: “Ne pregătim de jumătate de an pentru acest meci!”

Cinci sute de fani îi vor încuraja pe tricolori în Finlanda, la meciul de marți seară. Cu o victorie la Helsinki, naţionala lui Piţurcă ar ajunge la şapte puncte după trei etape.

Suporterii României promit că se vor face auziţi la Helsinki. Cinci sute de români vor fi în tribune la a treia partidă a tricolorilor din preliminarii, care ar putea aduce şapte puncte pentru naţionala lui Piţurcă. Trei sute dintre ei sunt stabiliţi în Finlanda.

“La meci vom fi peste 300 de români din Finlanda.”, a spus unul dintre suproterii care i-au așteptat duminică seara pe jucătorii naționalei la aeroportul din Helsinki. Un altul a dezvăluit că partida e un eveniment pentru conaționalii noștri stabiliți în Țara celor o mie de lacuri.

“Locuim aici, ne-am pregătit de jumătate de an, de când am aflat că joacă în Finlanda. Ne tot pregătim. Am pregătit bannere, steaguri, vuvuzele.”, a spus fanul.

Cât despre rezultat, suporterii au încredere în elevii lui Pițurcă și au indicat și marcatorii: “Va fi un meci greu,d ar îi batem cu 2-1. Raț și Keșeru. Ar fi păcat să nu câștigăm, este axact cum ar fi... Sigur trebuie să câștigăm.”

Finlanda - România se va disputa marți, 14 octombrie de la ora 21:45. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro, imediat după terminarea partidelor.

Cele mai importante faze şi toate golurile care se marchează în partidele din preliminariile Euro 2016, inclusiv din confruntările României, vor putea fi văzute doar la Digi Sport, dar și pe site-ul digisport.ro. 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑