Naţionala Fiji a câştigat prima etapă a noului sezon din cadrul Sevens World Series



013 октября 2014
FOTO: bbc.co.uk

Naţionala Fiji a câştigat prima etapă a noului sezon din cadrul Sevens World Series. În finala competiţiei desfăşurate în oraşul australian Gold Coast, Fiji a învins selecţionata Samoa cu 31-24. Pe locul trei s-a clasat Anglia, care a învins în finala mică echipa Africii de Sud.

Fiji a început cu dreptul noul sezon din Sevens World Series după ce a câştigat prima etapă a turneului, desfăşurată în oraşul australian Gold Coast. Finala competiţiei a reprezentat un duel al Pacificului, în care Fiji a învins selecţionata din Samoa. Cu câteva minute înainte de final, scorul a fost egal, 24-24. Victoria a fost adusă de Jara Veremalua, care a reuşit o transformare în ultimul minut de joc. Scor final 31-24.

Pe locul trei la Gold Coast s-a clasat selecţionata Angliei, care a învins în finala mică naţionala Africii de Sud cu un categoric 19-0.

Campioana en-titre, Noua Zeelandă a dezamăgit, fiind învinsă în sferturi de Anglia cu 31-7.

Rugby şapte va fi pe lista sporturilor prezente la Olimpiada de la Rio, iar primele patru clasate la final de sezon în Sevens World Series vor obţine biletele pentru Brazilia.

Următoarea rundă va avea loc la Dubai, pe 5 şi 6 decembrie. În total, se vor desfăşura nouă etape, ultima fiind programată în luna mai a anului viitor, la Londra.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑