Parada și gafa serii în preliminariile Euro 2016 au aparținut aceluiași portar



013 октября 2014

 

**VIDEO** Parada și gafa serii în preliminariile Euro 2016 au aparținut aceluiași portar

Slovacia este surprinzătorul lider al clasamentului grupei C a preliminariilor Euro 2016, cu maximum de puncte după trei etape. Elevii lui Jan Kozak au un start perfect de campanie, cu victorii în Ucraina și Belarus și acasă, contra Spaniei. Duminică, slovacii au jucat la Borisov, învingând cu 3-1, dar succesul s-a conturat în ultimele zece minute. Asta și grație intervențiilor excelente pe care portarul gazdelor, Yuri Zhevnov, le-a avut.

Cele mai importante și cu siguranță paradele serii în preliminarii l-au avut în prim-plan pe Zhevnov în minutul 7. Atunci și-a salvat de două ori echipa într-un singur minut, a doua intervenție fiind absolut incredibilă.

Goalkeeperul în vârstă de 33 de ani de la Torpedo Moscova a scos mai întâi în corner torpila trimisă de Jan Durica, de la 25 de metri. Mingea trimisă apoi din lovitură de la colț a fost deviată în careu de Martin Skrtel, Juraj Kucka a rămas singur la 2 metri cu poarta în față, a trimis cu capul, dar Zhevnov a avut un reflex de zile mari și a respins de pe linie.

Zhevnov a fost însă și eroul negativ al meciului, pentru că după ce Timofei Kalachev reușise să egaleze, în minutul 79, portarul Belarusului a greșit grav la golul de 2-1 înscris de slovaci. Miroslav Stoch a șutat din marginea careului, ușor lateral stânga, Zhevnov a crezut că mingea se duce afară și în loc să o prindă, cu ușurință, a lăsat-o să treacă.

Numai că balonul s-a dus în bara porții sale, s-a întors în careu și Marek Hamsik a înscris cu un șut sub transversală. A fost al doilea gol pentru jucătorul lui Napoli, la Borisov, Sestak stabilind ulterior scorul final, în minutul 90+1.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑