Fotbaliştii naţionalei au revenit de la Moscova cu un rezultat istoric. "Am dorit să demonstrăm tuturor că avem valoare"



013 октября 2014
Foto: sport-express.ru

Fotbaliştii naţionalei au revenit de la Moscova unde au obţinut un rezultat istoric cu Rusia, remizând cu 1-1. "Am dorit să demonstrăm tuturor că avem valoare" - au declarat jucătorii care au intrat pe teren şi au obţinut primul punct din preliminarii pentru Moldova.

Mai mulţi jucători ai naţionalei au rămas la Moscova după meciul cu ruşii, scor 1-1. Este vorba despre majoritatea fotbaliştilor moldoveni care evoluează în campionatele străine. Aceştia au ales să plece la echipele de club direct din capitala Rusiei.

La Chişinău au revenit fotbaliştii din campionatul intern, printre care şi jucătorul Zimbrului, Alexandru Dedov, care a dat pasa de gol în meciul de duminică.

"Am meritat. Am avut mai mult noroc de data aceasta. Nu ca în meciul cu Austria. Suntem foarte mândri de faptul că am remizat la Rusia acasă", a spus mijlocaş naţionalei, Alexandru Dedov.

În total, în meciul cu Rusia au jucat şase fotbalişti din Divizia Naţională, dintre care patru au fost titulari.

"Este un rezultat pozitiv. Ne-am dorit să demonstrăm tuturor că avem şi noi valoare. Dar, în primul rând, să ne demonstrăm nouă că rezultatul din partida cu Austria a fost o greşeală", a menţionat mijlocaşul Andrei Cojocari.

În Rusia a rămas şi şelecţionerul Alexandru Curteian, care este stabilit cu familia la Sankt-Petersburg. Din capitala Rusiei au revenit însă oficialii Federaţiei de fotbal, care au declarat că tricolorii au putut obţine acest rezultat şi datorită atmosferei din tribune.

"Ceea ce ţine de atmosferă, noi ne-am simţit ca acasă. Erau mulţi spectatori veniţi din Moldova. În tribune au mai fost foarte mulţi compatrioţi de-ai noştri care lucrează la Moscova", a declarat preşedintele FMF, Pavel Ciobanu.

După egalul cu Rusia, Moldova a părăsit ultimul loc în Grupă G şi a urcat pe poziţa a cincea. După trei etape disputate, tricolorii au un punct, cu şase mai puţine decât liderul grupei, Austria.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑