Chipciu și Filip au fost operați și ratează prima parte a pregătirii de iarnă cu Steaua. Iancu reia alergările



013 декабря 2014

 

**Chipciu și Filip au fost operați** și ratează prima parte a pregătirii de iarnă cu Steaua. Iancu reia alergările

Înaintea ultimului meci din anul 2014, Steaua le-a dat vacanță lui Alexandru Chipciu și Lucian Filip. Vineri, cei doi au fost operați pentru a le fi îndepărtate șuruburile și materialele ce le-au fost montate în 2013, pentru a-i ajuta să se recupereze după fracturile suferite.

Chipciu (25 de ani) va fi obligat să ia un repaus de o lună. Cel mai probabil, va putea face deplasarea în primul cantonament din pauza de iarnă, dar va începe treptat pregătirile. Șeptarului stelist i-au fost scoase șuruburile și placa ce i-au fost montate în 2013 la gamba dreaptă pentru a-l ajuta la refacerea după fractura de tibie suferită în mai 2013, la derby-ul cu Dinamo, când a fost accidentat chiar de coechipierul său, Cristian Tănase.

Perioada de absență a lui Filip (24 de ani) va fi mai îndelungată, de circa două luni, ceea ce înseamnă că va rata prima parte a pregătirii de iarnă. Mijlocașului i-au fost îndepărtate șuruburile, dar i-a fost făcută și o corectură chirurgicală la montul (hallux valgus) de la piciorul drept.

Pe site-ul oficial al campioanei României au venit și noi informații despre starea lui Gabriel Iancu, operat la menisc pe finalul lunii octombrie. Atacantul se recuperează bine, iar de vineri va relua alergările ușoare.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑