Finalul seriei fantastice: Campioana ligii nord-americane de baschet a pierdut in fata gruparii Milwaukee - VIDEO



013 декабря 2015

Seria fantastica de victorii a echipei Golden State Warriors s-a incheiat. Campioana ligii nord-americane de baschet a pierdut, in deplasare, in fata gruparii Milwaukee. Astfel, razboinicii au suferit prima infrangere dupa cele 24 de victorii consecutive de la startul sezonului.

 

Una din cele mai slabe echipe ale sezonului actual, Milwaukee Bucks, a inceput tare meciul cu Golden State Warriors. Cu liderul atacurilor, Greg Monroe, gazdele au facut 2 reprize splendide si au condus la pauza mare cu 59 la 48. Golden State a tras tare pentru a se apropia pe tabela de scor de Milwaukee. Gazdele, insa, nu s-au retras si au dominat ultimele minute ale meciului. 


Milwaukee a castigat cu 108 la 95. Golden State sufera prima infrangere, dar ramane cu recordul absolut din NBA: 24 de victorii consecutive intr-un sezon. Totodata, Warriors a intrat in istorie cu a doua cea mai lunga serie de invincibilitate. Luptatorii au inregistrat 28 de victorii consecutive, asta daca sunt luate in calcul ultimele 4 meciuri castigate la finele sezonului trecut. O singura echipa a obtinut mai multe victorii consecutive, Los Angeles Lakers, 33 de succese in sezonul 1971-1972. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑