După vacanță, la control! Jucătorii lui Zimbru au efectuat vizita medicală



Foto: world-over.ucoz.ru

Jucătorii lui Zimbru au revenit la antrenamente de două zile şi au efectuat vizita medicală. În probe la echipa din Chişinău se află şase fotbalişti, asta chiar dacă jucătorii nu şi-au ridicat salariile pe două luni

Fiecare jucător de la Zimbru a efectuat analize, trecând apoi pe la stomatolog, orelist şi neurolog. Unii au avut probeleme la medicul oftalmolog.

"- Ştefan, câte cabinete aveţi de trecut azi? - Nu ştiu. Multe. La vreo zece cabinete. La neurolog puţine complicări, dar în rest totul este normal", a spus fundașul echipei Zimbru, Ștefan Burghiu. 

Zimbru a început pregătirile pentru partea a doua a campionatului la începutul acestei săptămâni şi a susţinut primele antrenamente sub comanda noului antrenor, Veaceslav Rusnac

"A fost un antrenament, mai bine zis am făcut cunoştinţă cu antrenorul. Antrenorul a făcut cunoştinţă cu noi. A fost prezentat. A fost un antrenament de după vacanţă, unul uşor", a spus fundașul echipei, Ion Jardan.

"Atmosfera e bună până când. Sperăm să începem anul cu bine. Să creăm o echipă bună cu care să putem să ne luptăm pentru locul patru măcar", a mărturisit portarul FC Zimbru, Denis Rusu. 

La finele anului trecut de la Zimbru au plecat 15 jucători, asta pentru că şefii clubului au decis să le reducă considerabil salariile. Unii fotbalişti, însă au decis să rămână.

"Băieţii au avut careva probleme. Eu am rămas pentru că am ajuns la un numitor comun. Ne-am înţeles cu vicepreşedintele la condiţiile care mi s-au propus, am acceptat şi am rămas la Zimbru", a spus fundașul FC Zimbru, Ion Jardan.

Deocamdată, jucătorii lui Zimbru nu ştiu dacă vor pleca într-un cantonament peste hotare, însă şi-ar dori să facă o deplasare în Antalia.

După prima jumătate a sezonului, Zimbru ocupă locul şase în Divizia Naţională, având cu 18 puncte mai puţine decât liderul Dacia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑