Cel mai lung schimb de lovituri al zilei. Momentul care a dezlănţuit-o pe Halep în meciul cu Beck



014 февраля 2014

 

**VIDEO** Cel mai lung schimb de lovituri al zilei. Momentul care a dezlănţuit-o pe Halep în meciul cu Beck

Cap de serie numărul 7, Simona Halep (10 WTA), s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului de la Doha (VIDEO AICI), după ce a învins-o în două seturi pe Annika Beck (Germania), poziţia 55 în ierarhia mondială.

Meciul a fost la discreția sportivei din Constanța, care a furnizat alături de adversara sa și cel mai lung schimb de lovituri al zilei. Unul dintre cele mai importante momente s-a consumat în primul set, la scorul de 4-3 pentru nemțoaică. Aceasta a servit pentru 40-15, urmând apoi un punct care a durat un minut și 45 de secunde. Interesant este că Beck a câștigat mingea respectivă și apoi a servit pentru game, dar Halep a revenit și a reușit să facă break-ul. Practic, de la acea fază, sportiva din Germania n-a mai realizat aproape nimic, cu excepția unui singur game în cadrul celui de-al doilea set.

Un alt moment foarte reușit s-a consumat în primul game al celui de-al doilea set, când Simona s-a impus după un lob spectaculos.

În sferturile de finală, Halep o va întâlni pe Sara Errani (Italia), a patra favorită a competiţiei şi locul 7 WTA. Aceasta a trecut, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-1, de Monica Niculescu, poziţia 54 în clasamentul mondial (VIDEO AICI).

Partida dintre Simona Halep și Sara Errani va începe după ora 17:00, urmând să fie transmisă în direct pe Digi Sport 2. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑