Campionii strigă în cor: "La fiecare meci ne fură!" Asistentul care a greșit la Giurgiu are rude la Steaua



 

**VIDEO** Campionii strigă în cor:

Steaua simte că poate pierde un titlu ca și asigurat! Al doilea meci fără victorie al campioanei a încins spiritele în vestiar.

După 0-0 la Astra, jucătorii roș-albaștrii mai au doar două puncte în faţa nou-promovatei ASA şi s-au răzbunat pe uşa vestiarului de la Giurigiu. După meciul de la Giurgiu, steliştii au dat vina şi pe arbitrajul lui Colţescu și al asistenților săi.

În minutul 11 al partidei, George Ţucudean l-a lansat în adâncime pe Adi Popa, care se afla în poziţie regulamentară în momentul pasei, fiind ţinut în joc de fundaşul lui Dorinel Munteanu, Cristian Oros, dar faza a fost oprită greșit de "tuşierul" Vasile Marinescu.

Greu de spus însă că Marinescu a greșit intenționat împotriva Stelei. Prosport notează faptul că tușierul este finul lui Ispas Cojocaru, tatăl lui Valentin Cojocaru, portarul de rezervă al Stelei!

Ispas Cojocaru este angajat la centrul de copii şi juniori al Stelei, acolo unde a fost adus la sugestia lui Valeriu Argăseală, după ce a fost disponibilizat de Concordia Chiajna.

Valeriu Argăseală, președintele Stelei, este exasperat de erorile de arbitraj comise împotriva Stelei: "Am văzut că sunt greșeli împotriva Stelei și sunt greșeli în favoarea Mureșului. Am văzut faza asta cu Popa, când a scăpat în prima repriză, am văzut la fel faza cu Rocha, când a scăpat la fel în prima repriză!". Giedrius Arlauskis susține spusele oficialului: "Bineînțeles, la fiecare meci ne fură ceva de la noi, asta e".

Raul Rusescu a fost criticat pentru forma sa din ultima vreme, dar și el dă vina pe arbitraje pentru rezultatele mai puțin faste ale Stelei: "Nu știu dacă e vorba că nu ne iese, am avut ocazii mari în prima repriză, am avut un gol ca și făcut care a fost anulat pe o mare mare greșeală de arbitraj. Din păcate, totul se întâmplă împotriva noastră".

Următorul meci al Stelei se dispută duminică, 19 aprilie, de la ora 20:30, pe teren propriu, cu Oțelul. Partida va fi în direct la Digi Sport 1, iar fazele cele mai importante vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro. 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑