Chelsea a câștigat UEFA Youth League. A învins-o în finală pe Șahtior



 

**VIDEO** Chelsea a câștigat UEFA Youth League. A învins-o în finală pe Șahtior

Chelsea a cheltuit în ultimii ani sume mari pe transferuri, dar și-a pus la punct și o academie cu jucători valoroși, iar rezultatele s-au văzut în acest an.

Londonezii au câștigat UEFA Youth League (Liga Campionilor la tineret), după victoria din finala cu Șahtior, disputată la Nyon, scor 3-2. În semifinalele jucate pe 10 aprilie, Chelsea a învins-o pe Roma (4-0), în timp ce Șahtior a trecut de Anderlecht (3-1).

Isaiah Brown, jucător care a apucat să joace și în Premier League, în tricoul lui West Bromwich, a reușit o dublă pentru Chelsea, celălalt gol al englezilor fiind izbutit de Dominic Solanke, un atacant în vârstă de 17 ani, aflat și el în anturajul echipei mari. În acest sezon, Jose Mourinho l-a luat în lot la meciul cu Crystal Palace (2-1 pentru Chelsea), însă cum partida a fost strânsă, portughezul l-a ținut pe acesta tot meciul pe banca de rezerve.

La pauză a fost 1-1, însă în minutul 55 era deja 3-1 pentru Chelsea, care a primit al doilea gol în prelungiri, Kovalenko punctând pentru Șahtior.

VIDEO Șahtior - Chelsea 2-3 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑