Olandezul Ben Oude Kamphuis a parcurs 21 mii de kilometri pentru a ajunge la Campionatul Mondial din Brazilia



Olandezul Ben Oude Kamphuis, care locuieşte în Statele Unite ale Americii a parcurs 21 mii de kilometri cu maşina pentru a ajunge la Campionatul Mondial din Brazilia. Călătoria din San Francisco în Brazilia a durat cinci luni. În timpul călătoriei sale, Ben Oude Kamphuis a trecut prin deșerturi, munți, păduri tropicale. În total el a traversat 12 de țări până ajunge la Cupa Mondială. Suporterul, în vârstă de 53 de ani, a ajuns în Brazilia cu un camion retro din 1955 pe care îl numeşte Nellie.

"Spiritul de fotbal este foarte puternic. Acest gen de sport uneşte toată lumea. Toţi se uită la Cupa Mondială. Prin fotbal cred că putem avea o viață mai bună împreună. Pe durata Mondialului suntem toți frați și surori pentru că iubim fotbalul. Nu există nici o diferență între Africa, China, Rusia, Olanda sau Brazilia", a spus Kamphuis.

Ben Oude Kamphuis a decis să ajungă cu maşina în Brazilia pentru a aduce noroc reprezentativei ţării sale, mai ales după ce Olanda a pierdut deja trei finale ale Campionatului Mondial. El a ajuns în Brazilia la Mondial chiar dacă nu are bilet la niciun meci al naţionalei Olandei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 14 июня 2014 | 13:54 Круто.


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑