Marius Niculae nu își face speranțe pentru viitorul sezon: "La Dinamo nu se pune problema luptei la titlu"



Marius Niculae **nu își face speranțe pentru viitorul sezon:**

Intrarea în insolvenţă a lăsat-o pe Dinamo în afara Europei pentru al doilea an la rând, iar viitorul nu sună deloc bine pentru "câini", deoarece căpitanul Dragoş Grigore a plecat deja, iar majoritatea titularilor îşi caută şi ei alte echipe. Plin de datorii, clubul nu mai seamănă deloc cu cel din perioada lui Marius Niculae.

Aflat acum la Hoverla Ujgorod, în Ucraina, Marius Niculae a declarat: "E neplăcut pentru că la Dinamo chiar nu mă așteptam să intre în insolvență pentru că e un club mare, de renume. Fanii suporterii îi dau acest renume și trofeele care au fost câștigate. La Dinamo chiar nu mă așteptam la așa ceva".

Fără titlu de șapte ani, dinamoviştii mai au de aşteptat - n-au bani nici în sezonul viitor să se bată pentru campionat. "În momentul de față nu cred că se pune problema luptei la titlu. Din moment ce jucătorii sunt scoși la vânzare, fără să investești în alți jucători de valoare, nu ai cum sa te bați la titlu", a mai spus Niculae.

Dinamo negociază cu Standard împrumutul pe încă un an al lui Ţucudean, însă şi marea rivală Steaua e pe fir, după ce s-a despărţit de Piovaccari şi Kapetanos. Țucudean ar putea ajunge și la Sporting Lisabona, fosta echipa a lui Marius Niculae.

"Sincer, nu l-aș vedea la Steaua, dar orice e posibil. Cu toate că mi-e prieten și îl cunosc foarte bine, eu aș prefera să se duca în Portugalia", a mai declarat fostul atacant al echipei naționale.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑