Manchester United va semna un contract cu Adidas. Formaţia va încasa o sumă record de la noul său sponsor tehnic



 

Manchester United va încasa o sumă record de la noul sponsor tehnic, Adidas. Clubul englez va primi în total 750 milioane de lire sterline timp de 10 ani începând cu sezonul 2015-2016.

Manchester United va semna un contract cu Adidas, iar înţelegerea cu firma producătoare de echipament sportiv urmează să intre în vigoare din sezonul 2015-2016. Noul acord va fi valabil pe 10 ani, iar valoarea contractului este de 75 de milioane de lire sterline pe an. Astfel, clubul englez va încasa în total 750 milioane de lire sterline, echivalentul a 942 milioane de euro, aceasta fiind cea mai mare sumă pe care o va primi un club de la sponsorul tehnic.

Producătorul de echipament sportiv Nike a anunţat că nu va reînnoi contractul cu gruparea engleză Manchester United, înţelegerea urmând să expire la finalul sezonului 2014-2015.

Manchester United a folosit echipamente Nike începând cu sezonul 2002-2003. Compania americană a sperat să rămână sponsorul tehnic al clubului care şi-a păstrat popularitatea la nivel mondial în ciuda rezultatelor slabe din ultimul sezon.

Manchester United s-a clasat pe locul şapte în Campionatul Angliei şi a ratat participarea în cupele europene. Din noul sezon, formaţia va fi antrenată de olandezul Louis Van Gaal.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑