Șumudică: ”Steaua are abia a treia șansă la campionat. Mi-e teamă și de dubla cu Stromsgodset”



 

**VIDEO** Șumudică: ”Steaua are abia a treia șansă la campionat. Mi-e teamă și de dubla cu Stromsgodset”

Marius Șumudică explică de ce nu o mai vede pe Steaua principala favorită la tilul de campioană, dar și de ce roș-albaștrii vor avea viață grea, în opinia sa, cu norvegienii de la Stromsgodset.

Antrenorul celor de la Concordia Chiajna, Marius Șumudică, crede că Petrolul și Astra vor fi principalele candidate la cununa cu lauri din sezonul viitor. Invitat telefonic în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”, de la Digi Sport, Șumudică a spus, printre altele, că gruparea din Ghencea a suferit multe pierderi care se vor răsfrânge asupra evoluției viitoare a echipei.

”Pe Steaua o văd un pic în cădere. A pierdut antrenorul, deci liderul, a pierdut pilonii de bază de la mijlocul terenului, Bourceanu - Pintilii, și un atacant, Piovaccari, chiar dacă nu juca foarte mult, dar care era o forță, jucătorul pivot, care se bătea cu fundașii adverși.

Deci, Steaua pleacă cu șansa a treia, după Petrolul și după Astra, chiar dacă are mai multă experiență internațională, peste cele două echipe.

Ca să nu mai spun de Tătărușanu. ați văzut ce a făcut Neuer la Mondiale. O echipă care are un portar bun, cum este Petrolul, cu Pecanha și Astra, cu Silviu Lung și cu Dani Coman, este din start câștigată. Portarii buni fac cam 25% dintr-o echipă”, a mai spus Șumudică.

Tehnicianul chejnenilor a vorbit și despre echipele noastre angrenate în cupele europene.

”Dacă de Petrolul nu-mi fac eu probeleme că vor trece de Flamurtari, să știți că la Steaua sunt circumspect. Se știe faptul că nu simpatizez cu ei, dar aici e vorba de România și m-aș bucura să se califice, dar eu zic că va fi foarte greu”, a conchis Șumudică la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑