Cursă cu maşini de tuns iarba. Peste 30 de echipe au concurat timp de 12 ore, ca să ia premiul



014 августа 2013

 

Distracţie la maxim într-un oraş din Anglia! Peste 30 de echipe au concurat timp de 12 ore pe timpul nopţii, pentru a obţine un premiu la una dintre cele mai faimoase curse cu maşini de tuns iarba din West Sussex.

Una dintre cele mai stranii curse cu motoare din Anglia s-a bucurat, în acest an, de un real succes. Sute de oameni s-au adunat, de la 8 seara până la 8 dimineaţa, pentru a urmări cursa de 560 de kilometri cu maşinile de tuns iarba. Acest concurs a devenit deja o tradiţie pentru iubitorii de motoare din Anglia, pentru că e distractiv şi nu e costisitor.

"Este un eveniment extraordinar, într-adevăr, toată lumea lucrează împreună. Echipele sunt uimitoare, pentru că este o mare tensiune, însă dacă ajungi până la capăt, eşti plin de satisfacţie", a spus un participant.

Fiecare echipă a avut câte 3 şoferi, care se schimbau la câteva ore. Cursa din acest an a fost câştigată de echipa cu numărul 27, Northerners Kick Grass.

Evenimentul cu maşini de tuns iarba datează din 1973, atunci când la o reuniune a fanilor iubitori de motoare s-a decis înfiinţarea unei astfel de curse.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑