Antrenorul echipei Milsami Orhei nu crede in minuni inaintea meciului de maine cu Saint Etienne din preliminariile Ligii Europa



014 августа 2013

 

08.08.2013 09:25

Stefan Stoica a declarat ca aventura echipei sale in cupele europene se apropie de sfârşit. Francezii au sosit astazi la Chisinau si au declarat ca in partida de maine se pune doar problema scorului cu care vor castiga.

Una dintre cele mai populare echipe din Franta, Saint Etienne, a ajuns astazi la Chisinau, urmand ca maine seara sa intalneasca formatia Milsami Orhei in mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Europei. Francezii au castigat acasa cu 3 la 0 si sunt siguri ca se vor califica in play-off-ul competitiei. Din lotul formatiei Saint Etienne face parte si fostul jucator Stelei, Banel Nicolita. Mijlocasul roman vrea sa-l bata pe fostul sau antrenor, Stefan Stoica, care pregateste acum echipa Milsami.

Nici antrenorul echipei Milsami, Stefan Stoica nu-si face iluzii in privinta calificarii.Totusi, tehnicianul roman isi doreste macar o victorie de palmares.


Partida Milsami – St. Etienne se va juca maine seara pe stadionul Zimbru, deoarece arena de la Orhei nu a fost omologata de UEFA pentru meciurile din aceasta faza a competitiei. Partida va incepe la ora 20:00, iar pretul biletelor variază între 40 şi 100 de lei.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑