Detaliul care a decis derby-ul: Atletico, maestra fazelor fixe; Real Madrid, victima acestora



014 сентября 2014

 

**VIDEO** Detaliul care a decis derby-ul: Atletico, maestra fazelor fixe; Real Madrid, victima acestora

Real Madrid primește cu o ușurință dezarmantă goluri din faze fixe. Se întâmplă atât de des, încât nimeni nu înțelege cum un antrenor italian de talia lui Carlo Ancelotti nu a reușit să găsească o soluție. Atletico Madrid a deschis scorul în derby în urma unui corner, transformat în gol de Tiago, cu o lovitură de cap, în minutul 10. Un scenariu căruia Realul îi cade tot mai des victimă în ultima vreme.

7 din ultimele 16 goluri primite de Real Madrid au venit în urma unor faze fixe. Aproape jumătate! Ultimul, cel primit sâmbătă seară, pe Santiago Bernabeu, în victoria cu 2-1 a lui Atletico (VIDEO&DETALII).

De cealaltă parte, Atletico și-a creat o armă letală din acest gen de faze. Echipa lui Diego Simeone este o echipă incisivă, luptătoare și eficientă la fazele din punct fix. Acestea sunt atu-urile care au transformat-o pe Atletico în echipa învingătoare de azi sub bagheta lui ”Cholo”.

11 din ultimele 15 goluri marcate de alb-roșii în La Liga au venit în urma unor lovituri de cap. Iar 9 din aceste 11 au survenit ca urmare a unor faze fixe, lucrate la antrenamente. Semn că, din acest punct de vedere, Simeone este mai ”italian” decât Ancelotti.

Vezi mai jos golul din fază fixă marcat de Tiago în meciul cu Real Madrid:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑