&SONDAJ Bilbao a cerut penalty la intervenția periculoasă a lui Pique asupra lui Munian, când scorul era 0-0



014 сентября 2014

 

**VIDEO&SONDAJ** Bilbao a cerut penalty la intervenția periculoasă a lui Pique asupra lui Munian, când scorul era 0-0

Era minutul 76 pe ”Nou Camp” și scorul egal, 0-0, între FC Barcelona și Athletic Bilbao, când Pique a avut o intervenție riscantă la Munian, în tentativa sa de a îndepărta un balon, în propiul careu. Arbitrul Fernandez a lăsat jocul să continue.

FC Barcelona a câștigat al treilea meci consecutiv din La Liga, fiind singura echipă din Spania cu punctaj maxim, după ce a învins cu 2-0 pe Athletic Bilbao (DETALII AICI și VIDEO). În ciuda acestui scor, ce pare destul de concludent, trebuie menționat faptul că elevii lui Luis Enrique s-au impus abia pe final, grație ”dublei” lui Neymar, ambele reușite din pasa lui Messi.

Cu trei minute, însă, de primul gol marcat de brazilian, în careul celor de la FC Barcelona s-a petrecut o fază ce ar fi putut influența soarta partidei.

În minutul 73, Munian a luat o fază pe cont propriu, l-a driblat pe Pique, a intrat în careu, apoi a lobat ușor mingea peste Mathieu, care a intrat prin alunecare, după care a încercat o preluare pe piept în interiorul careului, dar a fost deposedat de Pique printr-o intervenție brutală.

Cei de la Bilbao au cerut lovitură de la 11 metri, dar arbitrul David Fernandez a lăsat jocul să continue.

  

 ></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑