Nani, ”brancardier de serviciu” cu Belenenses. Portughezul, oprit de arbitru



014 сентября 2014

**VIDEO** Nani, ”brancardier de serviciu” cu Belenenses. Portughezul, oprit de arbitru

Nani are deja trei prezențe în tricoul celor de la Sporting Lisabona, dar numai o singură victorie. În remiza cu Belenenses, portughezul n-a marcat, dar s-a remarcat la o fază din final când a vrut, alături de Jefferson, să ducă pe margine un jucător accidentat.

Sporting Lisabona are parte de un slab destul de slab de sezon. După victoria cu 1-0 în fața celor de la Arouca, portughezii au remizat în următoarele două etape, cu același scor 1-1: cu Benfica, în deplasare, și cu Belenenses, acasă.

În partida, disputată sâmbătă seară, cei de la Sporting s-au chinuit cu Belenenses. Conduși pe tabelă, prin Deyverson (28), elevii lui Marco Silva au revenit destul de repede în meci, grație reușitei lui Carrillo din minutul 34. Numai că, în rest, Sporting n-a mai reușit să marcheze, ba chiar s-a chinuit în multe momente ale partidei să ducă mingea în fața porții.

></p><p>Pe final, sub presiunea remizei neanunțate, jucătorii de la Sporting și-au ioeșit din fire. La o fază banală în care un jucător de la Belenenses era căzut la pământ, <strong>Nani</strong> și <strong>Jefferson</strong> au încercat să facă pe brancardierii și să-l ducă repede pe margine, convinși fiind că trage de timp.</p><p>Arbitrul <strong>Cosme Machado</strong>, pe fază, le-a făcut semn celor doi să se oprească, moment în care portughezul i-a dat drumul din mână jucătorului respectiv, care s-a lovit cu capul de gazon. Jefferson a continuat să protesteze și a primit al doilea galben, fiind eliminat.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑