Rudy Gay va lupta pentru titlul mondial ÎN DIRECT la Digi Sport 1 (22:00) chiar dacă are fractură de mandibulă



014 сентября 2014

Rudy Gay va lupta pentru titlul mondial **ÎN DIRECT la Digi Sport 1 (22:00)** chiar dacă are fractură de mandibulă

Vedetele din NBA au afișat numai zâmbete în timpul Campionatului Mondial din Spania, câștigând fără să se întrebuințeze prea tare toate partidele disputate până acum. Echipa lui Mike Krzyzewski mai are de trecut un singur hop, finala cu Serbia, transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 1, în această seară de la ora 22:00.

În cazul unei victorii în disputa cu sârbii, americanii vor deveni doar a treia țară din lume care se impune în două ediții cosecutive ale Campionatului Mondial. Singurele reprezentative care au reușit asta până acum sunt Brazilia și Serbia. SUA va disputa, cu această ocazie, pentru a opta oară o finală de Campionat Mondial, sperând să-şi treacă în palmares al cincilea titlu, după cele cucerite în 1954, 1986, 1994 şi 2010.

Există însă un jucător al americanilor care nu va zâmbi prea mult în cazul unui succes în această seară. Este vorba de Rudy Gay, starul celor de la Sacramento Kings. În semifinala cu Lituania, baschetbalistul de 28 a primit un cot de la Darjus Lavrinovic, pivotul balticilor. De altfel, acesta a fost și motivul pentru care jucătorii celor două formații au fost aproape de o bătaie generală la finalul partidei încheiate cu victoria americanilor, 96-68 (VIDEO ȘI DETALII AICI).

În urma loviturii încasate Rudy Gay s-a ales cu o fractură de mandibulă dar și cu un dinte spart. "E dureros și încomod, câteodată mai sângerează. A fost o lovitură murdară. Chiar și așa, voi juca în finală" a declarat Gay pentru presa de peste Ocean.

Starurile Serbiei s-au relaxat înainte de finala Mondialului. În frunte cu veteranul Nenad Krstic, jucători pregătiți de Saşa Djordjevic au urmărit din tribune derby-ul Madridului. Într-o partidă transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 1, sârbii nu le-au purtat noroc celor de la Real. Atletico s-a impus cu 2-1 (VIDEO ȘI DETALII AICI) și galacticii au rămas cu doar 3 puncte în clasamentul din Spania.

 /></font></p>
<p><font color= 

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑