Sabine Lisicki, triumf la Hong Kong. Al patrulea trofeu WTA și primul din 2014



014 сентября 2014

**Sabine Lisicki, triumf la Hong Kong.** Al patrulea trofeu WTA și primul din 2014

Sabine Lisicki şi-a confirmat statutul de principală favorită a turneului de la Hong Kong și s-a impus în finală în fața Karolinei Pliskova, scor 7-5, 6-3.

Turneul de la Hong Kong, care a fost transmis ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE la Digi Sport, a fost adjudecat de sportiva din Germania, Sabine Lisicki. Victoria Sabinei contra sportivei din Cehia, Karolina Pliskova, una destul de clară și lejeră, reprezintă al treilea succes al sezonului, după cele de la Madrid şi Wimbledon.

Condusă cu 5 la 1 în startul meciului, Lisicki a reuşit să câştige consecutiv şase game-uri şi să încheie primul set după 46 de minute. În actul secund, sportiva din Germania nu i-a mai dat nicio şansă adversarei, cap de serie numărul 3 la acest turneu.

Lisicki s-a impus cu 6 la 3 şi a câştigat astfel al patrulea trofeu WTA şi primul în acest an. În urma acestei victorii, jucătoarea din Germania a mai primit un cec în valoare de 43.000 de dolari si 280 puncte WTA.

”Este incredibil, mai ales că a fost o decizie de ultim moment să vin aici. Vreau să mulţumesc că am primit un wild card. Spectatorii au fost fantastici si intreaga săptămână a fost superbă pentru mine”, a spus Lisicki la festivitatea de premiere.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑