Patrick Petre, gol decisiv pentru Dinamo II, dar nu l-a impresionat pe Bratu. ”Dacă nu va progresa, va fi greu să-l egaleze pe tatăl său”



014 сентября 2014

 

**VIDEO** Patrick Petre, gol decisiv pentru Dinamo II, dar nu l-a impresionat pe Bratu. ”Dacă nu va progresa, va fi greu să-l egaleze pe tatăl său”

Micuții dinamoviști au fost conduși pe tabelă, dar au revenit și s-au impus pe final grație reușitei lui Patrick Petre. Evoluția băiatului lui Florentin Petre nu l-a mulțumit însă pe antrenorul Florin Bratu.

Dinamo II s-a impus în deplasare contra celor de la Viitorul Domnești, scor 2-1, într-un meci ce a contat pentru etapa a 3-a din Liga 3. A fost cea de-a doua victorie pe care și-a trecut-o în palmares Florin Bratu, până acum.

Primul gol al partidei, care s-a disputat pe stadionul din Regie, a fost marcat de cei de la Domnești, care au fost gazde, și care au stabilit astfel și scorul primei reprize. Muștruluiți bine la vestiare de Bratu, tinerii dinamoviști au jucat altceva în partea a doua și au marcat de două ori, prin Kevin Trabalka și Patrick Petre.

Evoluția băiatului fostului mare jucător dinamovist Florentin Petre nu l-a mulțumit însă pe Florin Bratu.

”Are talent din plin, prespective destul de bune, dar trebuie să progreseze de la meci la meci, să persevereze. Altfel, îi va fi greu să egaleze performanțele tatălui”, a spus la final antrenorul ”câinilor”.

Dinamo II: KovacsZamfir, Nedelcearu, I. Stan, S. BucurPatrick Petre, Krausz, Tîrcoveanu, TudoracheMarian Petre, Lemac

Au mai jucat: MuțiuTrabalka, Paul Radu, Nicolescu
Antrenor: Florin Bratu

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑