Sânmărtean, lăudat după golul marcat direct din corner contra celor de la Gaz Metan: ”Este la nivelul lui Hagi!”



014 сентября 2014

Sânmărtean, lăudat după golul marcat direct din corner contra celor de la Gaz Metan: **”Este la nivelul lui Hagi!”**

Constantin Sava, primul antrenor al lui Sânmărtean, spune că evoluțiile mijlocașului nu sunt întâmplătoare și îl compară pe stelist cu Hagi, din punct de vedere al calităților.

Steaua s-a impus cu 3-1 în fața celor de la Gaz Metan Mediaș (DETALII AICI și VIDEO), prin golurile marcate de Sânmărtean și dubla lui Keșeru. Pe lângă reușita din minutul 49, direct din corner, mijlocașul din Ghencea a contribuit și cu două assisturi.

Într-un interviu, pe care l-a acordat pentru Pro Sport, Constantin Sava, primul antrenor din cariera lui Sânmărtean, a explicat că evoluțiile și execuțiile stelistului nu sunt deloc întâmplătoare.

”M-am bucurat foarte mult în timpul meciului. Am pus repede mâna pe telefon și l-am sunat pe tatăl lui, simțeam nevoia să vorbesc puțin despre băiat. Este extraordinar ce realizează băiatul la Steaua”, a spus Sava pentru Digi Sport.

Antrenorul a făcut chiar o comparație între Sânmărtean și Gică Hagi.

”Lucian a avut aceste calități întotdeauna, numai că abia acum strălucește cu adevărat pentru că a ajuns la o echipă mare. La Steaua are jucători buni lângă el care-l ajută.

La FC Vaslui, trebuia să facă totul, să dribleze, să facă și faza de apărare, pe când în Ghencea este altceva. Din punct de vedere al calităților, Luci este la nivelul lui Hagi”, a conchis Sava.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑