Căprioriu a vrut să renunțe la judo după Mondialele din Rusia: ”Era foarte dezamăgită!”



014 сентября 2014

 

**VIDEO** Căprioriu a vrut să renunțe la judo după Mondialele din Rusia: ”Era foarte dezamăgită!”

Eliminarea Corinei Căprioriu încă din primul tur al Mondialelor de la Celiabinsk (Rusia) a făcut-o pe vicecampioana olimpică să se gândească la retragere. Alina Dumitru a fost cea care a convins-o să nu renunțe.

Corina Căprioriu a fost extrem de dezamăgită pentru eliminarea prematură de la Mondialele de la Celiabinsk (Rusia) - DETALII AICI și VIDEO și a fost la un pas să renunțe la sportul de performanță, după cum susține Alina Dumitru.

”Corina era foarte dezamăgită, am încercat să o fac să nu renunțe, să meargă mai departe. Tot ceea ce trebuie să facă e să aibă încredere în ea.
Important este să știe să treacă peste astfel de momente, pentru că mai sunt doi ani până la Jocurile Olimpice și cel mai important este să revii din nou pe podium acolo”, a spus Dumitru pentru DIGIsport.

În schimb, o altă româncă, Andreea Chițu, a reuşit să impresioneze la Celyabinsk. Chiţu a adus prima medalie de argint pentru judo-ul feminin românesc la Mondiale.

”A fost o bucurie foarte mare în contextul în care aceste Mondiale au fost extrem de puternice. Faptul că Andreea a reușit să ajungă vicecampioană mondială este o mândrie pentru noi, mai ales că a ajuns în finală numai cu execuții de ippon”, a conchis Doru Sapta, președinte al FR de Judo.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑