Golul săptămânii vine din Belgia. Voleu de la peste 40 de metri



014 сентября 2014

 

**VIDEO** Golul săptămânii vine din Belgia. Voleu de la peste 40 de metri

Cel mai frumos gol al săptămânii nu vine dintr-o ligă de top ci dintr-una mai degrabă medie, așa cum este cea din Belgia. Marcator a fost un portughez de doar 23 de ani care a punctat la primul său meci ca titular în această stagiune.

Amido Balde este un portughez de 23 de ani originar din Guinea-Bissau care a fost împrumutat de Celtic, viitoarea adversară a Astrei din grupele UEFA Europa League, în Belgia, la Waasland-Beveren. La primul meci de campionat ca titular pentru noua sa echipă, Balde a avut o presta'ie de excepție încununată cu un gol de la peste 40 de metri și o pasă decisivă.

Reușita a fost una extrem de importantă pentru Waasland-Beveren. A fost golul cu care oaspeții au trecut în avantaj în disputa de pe terenul celor de la Zulte Waregem. Gazdele au deschis scorul în minutul 36 însă au terminat partida în genunchi, cu 4 goluri primite în 22 de minute. Robson a egalat în minutul 42, Balde a punctat pentru 2-1 în minutul 49 iar Sawaneh și Vukusic, în minutele 63 și 64, au stabilit scorul final.

După această victorie echipa lui Balde a urcat până pe locul 9 în Blegia, cu 8 puncte în 7 etape, în timp ce Zulte Waregem a căzut pe penultimul loc, cu 6 puncte. Lider în Belgia este Anderlecht (15 puncte).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑