Novak Djokovic cucerit al doilea titlu consecutiv la Shanghai, după ce l-a învins pe Juan Martin Del Potro



014 октября 2013

 

Novak Djokovic este de neoprit la finalul acestui sezon! Sârbul a câştigat şi turneul Masters de la Shanghai, după ce l-a învins în trei seturi pe argentinianul Juan Martin Del Potro, scor 6-1, 3-6, 7-6.

Setul decisiv a fost unul de-a dreptul spectaculos. Cei doi tenismeni au ajuns până la scorul de 6-6, iar învingătorul s-a decis la tie-break. Acolo show-ul a continuat, Djokovic a câştigat punctul de 4-2, după un schimb de 24 de mingi. Del Potro a revenit la 4-3, cu un retur care l-a culcat la pâmânt pe sârb, prins pe picor greşit. Djokovic a câştigat tie-breakul cu un lung de linie senzaţional.

Aceasta a fost cea de-a 14-a întâlnire directă dintre cei doi, iar Djokovic s-a impus a zecea oară. Sârbul şi-a adjudecat, astfel, al 15-lea titlu de Masters din carieră.

După această victorie, Djokovic va primi un cec în valoare de 729.725 de dolari şi 1.000 de puncte în clasamentul ATP, în timp ce argentinianul se va mulţumi cu 357.800 de dolari şi 600 de puncte. Fondul de premiere al competiţiei a fost de 6 milioane de dolari.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑