Fatih Terim: ”Țara mea merită această calificare. Suntem bucuroși că am adus puțină fericire poporului turc”



114 октября 2015

Fatih Terim: ”**Țara mea merită această calificare.** Suntem bucuroși că am adus puțină fericire poporului turc”

VIDEO Turcia - Islanda 1-0. La finalul partidei de la Konya, selecționerul gazdelor, Fatih Terim, a fost sigur că naționala sa merge direct la Euro 2016. Antrenorul, în vârstă de 62 de ani, nu a mai așteptat să se termine partida din Letonia și a dat frâu liber bucuriei.

Emoțiile acestei performanțe s-au simțit în glasul lui Terim și la conferința de presă, deși trecuseră minute bune de la terminarea partidei cu nordicii islandezi.

”Mulțumesc tuturor celor care au făcut această calificare posibilă, aici la Konya, președintelui federației și copiilor (n.r. - jucătorilor), deoarece sunt niște copii. Trebuie să-i protejăm.

Țara mea merită această calificare și aveam nevoie să ne simțim fericiți, chiar dacă doar pentru câteva ore. Suntem foarte bucuroși pentru că am putut aduce un pic de fericire poporului turc.

Am jucat fiecare meci ca pe o finală. Soția mea nu a putut fi alături de mine, dar îi transmit toată dragostea mea”, a spus antrenorul.

Și Arda Turan, cel care a plâns de fericire, a avut vocea gâtuită de emoții în momentul în care a ajuns la zona de flash-interviuri. 

”N-am cuvinte. Am spus, după remiza cu Letonia, că trebuie să continuăm să credem. Nu trebuia să abandonăm visul. Am luptat alături de poporul turc pentru a obține acest cadou binecuvântat. Era important să mergem la Euro.

De fiecare dată când Turcia joacă la Euro face lucruri mărețe”, a spus fotbalistul celor de la Atletico Madrid.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2 Andrey Nosatîi 14 октября 2015 | 15:05 Arda Turan nu mai e jucătorul celor de la Atletico Madrid, ci a Barcelonei !


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑