Nadal s-a calificat cu emoții în optimi la Shanghai! Cum s-au descurcat Djokovic și Murray



014 октября 2015

**Nadal s-a calificat cu emoții** în optimi la Shanghai! Cum s-au descurcat Djokovic și Murray

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Novak Djokovic şi Andy Murray şi-au făcut încălzirea la primele meciuri în Masters-ul de la Shanghai. Cu câte două trofee în palmares fiecare, sârbul şi britanicul au ajuns fără emoţii în optimi.

Novak Djokovic nu a avut emoţii la primul meci de la Shanghai. Liderul mondial l-a învins în două seturi pe slovacul Martin Klizan. Doar trei game-uri a cedat sârbul în tot meciul - a fost 6-2 şi 6-1.

Victorie lejeră şi pentru Andy Murray, care a trecut de turul secund după succesul în faţa lui Steve Johnson, numărul 47 mondial. Al treilea favorit al competiţiei a trecut de american cu 6-2, 6-4, iar în optimi îl va întâlni pe John Isner.

În schimb, Rafael Nadal s-a chinuit serios pentru a merge mai departe. Spaniolul a câştigat primul set cu 7-5 în faţa lui Ivo Karlovic, însă croatul şi-a adjudecat actul al doilea la tie-break. Tot la tie-break s-a ajuns şi în decisiv, unde Nadal s-a impus cu 7-4.

></p><p><strong>Tomas Berdych</strong> a ajuns şi el în optimi. Cehul de pe locul 5 mondial a câştigat în tie-break primul act în faţa lui<strong> Jack Sock.</strong> Americanul a egalat la seturi, dar Berdych a închis meciul cu 6-4 în decisiv.</p><p>Victorie şi pentru <strong>Kei Nishikori</strong>, care, deşi a pierdut primul set în faţa australianului<strong> Nick Kyrgios</strong> cu 1-6, a avut o revenire spectaculoasă. Japonezul şi-a adjudecat următoarele două acte, cu acelaşi scor, 6-4, şi va juca în turul următor cu sud-africanul <strong>Kevin Anderson.</strong></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑