Mărginean: "Mitică s-a pupat cu Gino şi a dat mâna cu toată lumea"



 

></p><p><strong>Ioan Mărginean</strong>, mandatat să voteze pentru Universitatea Cluj la alegerile pentru şefia LPF, a declarat că vrea ca autorităţile să ia în reconsiderare Legea Sportului şi Legea Sponsorizării, pentru a se îmbunătăţi situaţia cu privire la grupele de copii şi juniori.</p><p><em><strong>, a spus Mărginean.

El a precizat că tot fotbalul românesc "e la pământ" din punct de vedere financiar. "Oricine vine aici are toate condiţiile necesare pentru o bună relaţie cu politicul, pentru că nu avem o lege a sportului ca lumea, nu avem baze sportive, sunt doar 5-6 cluburi mai dotate. Este imposibil fără nicio facilitate. Nu ştiu dacă de acum se va implica mai mult politicul", a adăugat Mărginean.

Ioan Mărginean a mai spus că Dumitru Dragomir a acceptat bărbăteşte înfrângerea: "S-a pupat cu Gino, a dat mâna cu noi, cu toată lumea".

Mărginean a menţionat că foarte mulţi oameni l-ar susţine pe Gino Iorgulescu, pentru că are o activitate în sport de o viaţă. "Dar şi acolo e normal să vezi toate programele. Politicul contează enorm. Noi demult tragem aceste semnale de alarmă", a mai declarat oficialul clubului Universitatea Cluj.

Fostul conducător al FC Naţional, Gino Iorgulescu, a fost ales în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), el învingându-l la alegerile de joi pe Dumitru Dragomir, care se afla la conducerea forului din 1996. Iorgulescu a primit 11 voturi, iar Dragomir 7.

Dumitru Dragomir era preşedintele LPF din 1996, fiind reales în această funcţie în octombrie 2000, când l-a avut contracandidat tot pe Iorgulescu, în noiembrie 2005 şi în noiembrie 2009.

La alegerile din 2000, Dragomir a primit 11 voturi, iar Gino Iorgulescu a obţinut cinci voturi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑