Naţionala României ar putea deveni lider în grupa preliminară F, dacă va învinge Irlanda de Nord



Foto: rfi.ro

Naţionala României poate deveni lider în grupa preliminară F, dacă va învinge în această seară Irlanda de Nord. Partida este programată pentru ora 21.45 şi se va disputa pe Arena Naţională. Selecţionerul "tricolorilor" Anghel Iordănescu a declarat înainte de meci că aceasta confruntare este cea mai importantă din acest an.

România va juca vineri, la Bucureşti, cu reprezentativa Irlandei de Nord în preliminariile Campionatului European din 2016. Acesta va fi primul meci după o pauză de zece ani pentru Anghel Iordănescu, care din 2004 nu a mai antrenat nicio echipă. Dacă "tricolorii" conduşi de pe bancă de General vor învinge Irlanda de Nord, atunci va urcat pe primul loc în grupa preliminară F.

"Este cel mai important meci din acest an. Victoria din această partidă ne va ajuta să facem un pas uriaşi spre calificare", a declarat Anghel Iordănescu.

Incert cu o săptămână înaintea meciului cu nord-irlandezii, Răzvan Raţ, s-a refăcut după o accidentare suferită la piciorul stâng şi s-a pregătit alături de ceilalţi membri ai lotului. Fundaşul lui PAOK Salonic va fi titular în această partidă şi va bifa selecţia cu numărul 101 pentru prima reprezentativă a României.

"Irlandezii sunt jucători puternici. Ei se bazează pe fazele fixe. Cu toate acestea au încasat un gol din fază fixă în partida cu Ungaria", a precizat Răzvan Raţ.

În celelalte meciuri din grupa F, Ungaria se va duela pe teren propriu cu Finlanda, iar selecţionata Insulelor Feroe va face deplasarea la Atena pentru partida cu Grecia.

Tot vineri, în grupa D, Germania va juca împotriva Gibraltarului, Georgia se va confrunta cu Polonia, iar Scoţia cu Irlanda.

În grupa I sunt programate două partide. Portugalia va întâlni pe teren propriu Armenia, în timp ce Danemarca va juca în deplasare cu Serbia. Partida de la Belgrad se va disputa fără spectatori după sancţiunea primită din partea UEFA în urma incidentelor de la meciul cu Albania.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑