Cât de valoros e Sânmărtean? ”Ar putea juca și mâine la Real, dar s-ar supăra dacă ar fi schimbat”



 

**VIDEO** Cât de valoros e Sânmărtean? ”Ar putea juca și mâine la Real, dar s-ar supăra dacă ar fi schimbat”

Adrian Porumboiu, fostul patron al echipei FC Vaslui, a recunoscut că Lucian Sânmărtean, ex-jucător la formația moldavă, joacă mult mai bine la Steaua decât o făcea la gruparea pe care a finanțat-o.

„Sânmărtean, să fim corecți, joacă altfel decât ce juca la Vaslui. Acolo se accidenta mai des, mofturile erau mai mari, acum este super. E un fotbalist de clasă”, a declarat Porumboiu, prin telefon, la emisiunea Digi Sport Special.

Fostul mare arbitru a infirmat zvonurile care spuneau că Sânmărtean avea atât de multă influență la Vaslui încât schimba și antrenorii.

„Da, Lucian Sânmărtean a schimbat un antrenor care plecase el deja, pe Stan. Dar Stan nici nu dovedise că era antrenor încă. Problema lui Lucian este că e o personalitate puternică și dacă el se supără când îl schimbă, e o notă bună și pentru antrenor și pentru restul lumii. El nu mai putea să joace, de-aia era schimbat, terminase benzina. Și la Vaslui când avea toane, greu putea să fie oprit”, a mai spus fostul finanțator al vasluienilor.

Omul de afaceri crede că fostul său jucător ar putea evolua la orice mare echipă din lume, chiar și la Real Madrid.

„După părerea mea, Lucian este un jucător mare. Regretul trebuie să-i aparțină lui pentru că putea să aibă o carieră de super jucător. Pe Sânmărtean, dacă-l duci mâine la Real Madrid sau la orice echipă mare, are loc și e mai virtuos decât cei care sunt atât de mediatizați. După vreo juma de an s-ar supăra însă și acolo dacă ar fi schimbat”, a încheiat, râzând, Porumboiu.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑