Fotbaliştii de la Naţională, hotărâţi să desfiinţeze Liechtenstein-ul. "Ştim că ne-aşteaptă un meci greu"



Foto: article.wn.com

Jucătorii Naţionalei Moldovei îşi doresc doar victoria în partida de sâmbătă cu Liechtenstein din Preliminariile Campionatului European. "Tricolorii" ţintesc primul succes din grupa G şi susţin că un rezultat de egalitate în faţa naţionalei de pe locul 155 din lume nu i-ar mulţumi.

"Jucătorii au simţit gustul punctelor. Asta este foarte important. Noi am luat un punct la Rusia într-un meci foarte greu. Acum toţi vor să păşim mai departe. Să ridicăm sus. Acum la antrenament eu trebuia să-i reţin mai mult pentru că ei sunt foarte motivaţi şi toţi vor să câştige acest meci", a declarat antrenorul Naţionalei Alexandru Curteian. 

Mai mulţi jucători din lotul naţionalei din Liechtenstein evoluează în prima ligă din Elveţia, campionat în care a jucat şi mijlocaşul Artur Ioniţă: "În primul rând nu aş spune că suntem noi favoriţi, poate în unele momente. Trebuie să ştim că ne aşteaptă un meci greu. Este o echipă foarte luptătoare care în faza de construcţie a mingii nu reuşeşte multe, dar sunt sigur că nu vor ieşi la un meci uşor cu noi. Sunt sigur că vor lupta până în ultimul minut."

În partida cu Liechtenstein ar putea debuta cinci jucători. Este vorba de portarul Alexei Koşelev, fundaşii Maxim Focşa şi Victor Gheorghiu, mijlocaşul Vadim Raţa şi atacantul Dan Spătaru. Toţi au fost antrenaţi de Alexandru Curteian la echipa de tineret. Pentru naţională ar putea juca şi Alexandru Suvorov, care în acest an nu a evoluat în niciun meci pentru prima echipă a Mordoviei Saransk.

"Suvorov joacă la echipa a doua a Mordoviei Saransk şi are meciuri în picioare. Îl cunosc ca pe un fotbalist talentat şi l-am convocat pentru că ne poate ajuta la controlul balonului. Ilie Cebanu, care este la Mordovia mi-a spus cum se prezintă Suvorov la Mordovia. Mai am antrenori cunoscuţi la acest club, aşa că am informaţii destule despre el", a comentat Curteian. 

Partida dintre Moldova şi Liechtenstein se va juca sâmbătă pe stadioul "Zimbru" din Chişinău cu începere de la ora 19:00 şi va primul duel direct dintre cele două reprezentative.

Meciul va fi condus de o brigadă de arbitri din Finlanda, la centru cu Mattias Gestranius.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑