Victoria, singura obtiune pentru selectionata tarii noastre. Antrenorul si jucatorii, dispusi sa obtina prima victorie in calificarile Euro 2016




Doar ganduri pozitive inainte de ultimul meci al anului. Antrenorul si jucatorii selectionatei Moldovei vor sa obtina maine prima victorie in calificarile Euro 2016. Si ocazia este una potrivita. Se vor duela cu Liechtenstein-ul.

 

Dupa 3 etape in turneul preliminar, Moldova si Liechtenstein sunt in coada grupei, cu cate un punct acumulat. Pentru a pastra sanse la calificare, ambele echipe au nevoie de victorie in meciul de maine. Selectionerul Moldovei, Alexandru Curteian a convocat pentru partida 21 de fotbalisti. 5 dintre ei ar putea debuta la nationala. Din echipa Liechtenstein-ului vor lipsi 2 jucatori de baza: atacantul golgheter Mario Frick si portarul Petr Jele. In total, in lotul formatiei adverse sunt doar 4 jucatori profesionisti.   

 

Dupa ce au obtinut primul punct in calificarile Euro 2016, cu Rusia, la Moscova, tricolorii considera ca a venit momentul si pentru prima victorie. 

 

Moldova si Liechtenstein vor juca maine pentru prima data in istorie. Meciul se va disputa pe stadionul Zimbru, cu incepere de la ora 19, si va fi deservit de o brigada de arbitri din Finlanda.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑