Bratu aplaudă numirea lui Dănciulescu pe banca echipei mari a „câinilor roșii”: ”E alegerea potrivită”



 

**Bratu aplaudă numirea lui Dănciulescu** pe banca echipei mari a „câinilor roșii”: ”E alegerea potrivită”

”Cred că alegerea lui Danciu este o alegere potrivită pentru banca tehnică a lui Dinamo. Danciu cunoaște foarte bine jucătorii, a fost tot timpul lângă echipă și are ocazia de a începe o altă meserie, cu totul și cu totul diferită. Este altă muncă, foarte dificilă, dar care îți dă și satisfacții foarte frumoase.

Este un avantaj pentru el că îi cunoaște atât de bine. Îi urez succes, are un program destul de greu, dar am încredere că poate să-i motiveze și să-i mobilizeze pe acești jucători”, a declarat Bratu despre fostul său coechipier din atacul lui Dinamo, imediat după victoria echipei sale, Dinamo II, în meciul amical cu Viitorul Axintele, câștigat cu 3-0.

Dinamo II a învins prin golurile lui Mihai Bilciurescu, care a înscris în minutele 15, 50 și 52.

„Am mulți juniori și lucrul ăsta mă bucură, pentru că de la meci la meci se vede o schimbare în atitudinea lor. Pentru mulți este primul an de seniorat, au văzut de la început că e destul de greu. Încet-încet se obișnuiesc, își arată valoarea, dar mai este mult de muncă. După pregătirea de iarnă, preconizez că echipa se va mișca mult mai bine.

Obiectivul nostru nu e de a promova, ci de a forma jucători pentru prima echipă. Este cel mai important lucru pentru brandul Dinamo. Au apărut la prima echipă, venind de aici, Patrick Petre, Nedelcearu, Stan Ioan... Pe viitor vă asigur că vor apărea și alți jucători de aici”, a promis antrenorul echipei secunde a ”câinilor roșii”.

Vezi imagini din meciul lui Dinamo II:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑