Un fost campion cu Dinamo a ajuns să dea probe la Petrolul! Totul va fi decis de către Mihai Stoichiță



 

**VIDEO** Un fost campion cu Dinamo a ajuns să dea probe la Petrolul! Totul va fi decis de către Mihai Stoichiță

Oficialii celor de la Petrolul au profitat de pauza competițională, datorată amicalului pe care România îl va disputa la Bologna, contra Italiei, pentru a disputa un amical.

Elevii lui Mihai Stoichiță au jucat o partidă de verificare contra divizionarei secunde ACS Berceni, pe terenul acestora, partida încheindu-se cu victoria ”lupilor galbeni”, scor 4-3.

În primul 11 trimis în teren de Stoichiță s-a regăsit, în premieră, și Cristi Pulhac (31 de ani). Fostul campion cu Dinamo în 2007 nu este sigur că va fi păstrat în lotul ploieștenilor. Conform site-ului oficial al ”găzarilor”, Stoichiță urmează să se decidă dacă îl va păstra sau nu în lot pe fundașul stânga.

ACS Berceni - Petrolul 3-4
Au marcat: N. Epaminonda 7 și 62, Fîșie - 59-penalty / Lemnaru 29, L. Marinescu 57, Cioranu 80-autogol, Nepomuceno 87

Petrolul: Cobrea – Peteleu, Benga, Faug-Porret, Pulhac – Ropotan, Al. Neculai – Velasco, L. Marinescu, Nepomuceno – Lemnaru.

></strong></p><p>La pauză, tehnicienii petroliştilor au efectuat trei schimbări, <strong>Bolboaşă</strong>, <strong>Genev</strong> şi <strong>Buşca</strong> înlocuindu-i pe <strong>Cobrea</strong>, <strong>Benga</strong> şi <strong>Al. Neculai</strong>, iar pe parcursul părţii a doua au mai intrat pe teren <strong>Al. Chiriţă</strong> (68, în locul lui <strong>Velasco</strong>), juniorul <strong>Cosmin Lambru</strong> (68, în locul lui <strong>Pulhac</strong>), <strong>R. Alecsandru</strong> (76, în locul lui <strong>Porret</strong>) şi <strong>Rusu</strong> (76, în locul lui <strong>Lemnaru</strong>).</p><p>Mihai Stoichiţă nu i-a putut folosi pe <strong>Tudose</strong>, <strong>Zoubir</strong>, <strong>Varga</strong>, <strong>Moussa</strong> şi <strong>Tamuz</strong>, cu toţii fiind menajaţi din cauza unor probleme de natură medicală.</p><p><span style=Meciul amical de fotbal dintre Italia şi România, care va avea loc marţi, 17 noiembrie, la Bologna, va fi precedat de un minut de reculegere în memoria victimelor din clubul bucureştean Colectiv. De asemenea, componenţii naţionalei României vor evolua în această partidă cu banderole negre la braţ.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑