Nice - St. Etienne 0-0.“Verzii” rămân neînvinşi în ultimele 9 meciuri din Ligue 1



014 декабря 2014

 

**VIDEO** Nice - St. Etienne 0-0.“Verzii” rămân neînvinşi în ultimele 9 meciuri din Ligue 1

Saint-Etienne a rămas neînvinsă de 9 etape în Ligue 1. După ce a fost eliminată din grupele Europa League, echipa lui Cristophe Galtier a a remizat pe terenul lui Nice, scor 0-0.

Yohan Mollo a avut singura ocazie importantă din prima repriză, o repriză în care ambele echipe au rămas în 10, după duelul dintre Carlos Eduardo și Ismael Diomande din minutul 36.

Cea mai mare şansă a gazdelor a venit în minutul 70, la o lovitură liberă executată de Eyserric, când van Wolfswinkel a fost la câțiva centimetri să devieze în propria poartă.

Oaspeţii puteau da lovitura pe final, dar Pouplin a intervenit excelent la șutul lui Monet-Paquet, în minutul 84.

Deşi rămâne neînvinsă în ultimele nouă meciuri din campionat, Saint-Etienne a pierdut două puncte în această etapă față de rivala Lyon.

Cu toate acestea, echipa lui Galtier se poate lăuda cu cea mai bună defensivă din Ligue 1, „verzii” neprimind gol în ultimele 5 etape.

Nice : Pouplin - Amavi, Palun, Bodmer, Genevois, Eduardo, Eyserric, Mendy, Rafetraniaina (Digard 66), Bautheac (Vercauteren 87), Plea (Cvitanich 80)

Antrenor: C. Puel

St. Etienne : Ruffier - Kevin Theophile-Catherine, Pogba, Baysse, Tabanou, Corgnet (Lemoine 46), Diomande, Cohade, Hamouma (Gradel 62), Mollo (Monnet-Paquet 71), van Wolfswinkel

Antrenor: C. Galtier

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑