Echipa Nordului a câștigat întrecerea pe echipe la Cursa Campionilor



014 декабря 2014
Foto: formulapassion.it

Echipa Nordului, formată din Petter Solberg şi Tom Kristensen, a câştigat Cursa Campionilor, care s-a desfăşurat pe Insulele Barbados.

Petter Solberg și Tom Kristensen din echipa Nordului s-au impus în faţa formaţiei din Marea Britaniei formate din David Coulthard şi Susie Wolf. Cei doi au câștigat fiecare cursă până în finală, însă au pierdut-o pe cea decisivă.

Înainte de cursă, concurenţii au afişat un mesaj de susţinere pentru Michael Schumacher, care se recuperează după ce a fost în comă aproape jumătate de an.

Susie Wolf, pilot de teste în Formula 1, la echipa Williams, a devenit astfel prima femeie participantă în Cursa Campionilor. Formatul concursului i-a obligat pe piloţi să folosească mai multe modele auto sport: Audi R8, Ariel Atom, un buggy Race of Campions și un Stadium Super Truck.

La competiţia de pe Insulele Barbados au mai participat pilotul din Formula 1, Romain Grosjean, dar şi pilotul din NASCAR, Kurt Busch. Anul trecut, întrecerea a fost anulată din cauza tensiunilor politice din țara gazdă, Thailanda. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑